Съпрузите Кортни и Мат купили нова къща. С течение на времето

...
Съпрузите Кортни и Мат купили нова къща. С течение на времето
Коментари Харесай

Двойка получи страховито писмо за тайни стаи в новия им дом ВИДЕО

Съпрузите Кортни и Мат купили нова къща. С течение на времето те получават злокобно писмо от „ последния оживял “ от фамилията на предходния притежател, в което се разказват тайните стаи, скрити в новия им дом. 

Двойката неотдавна се преместила в къща, издигната преди към 130 години. Докато привикват с новото място, те получават много злокобно писмо от член на фамилията на предходните притежатели. Вътре в бележката се съдържа информация за секрети отделения, дребни скривалища и даже секрети стаи в къщата, пише Daily Star. След това двойката разгласява в TikTok детайлностите за писмото и всеки нов подробност, който открият. Видеото стана вирусно и бързо набра над 3,7 милиона гледания.

„ Получихме писмо, адресирано до „ купувача “. В него се споделя: „ Нека се показва. Аз съм последният жив член на семейство Мадисън, което в миналото е имало тази къща. Израснах в него. Бих искала… да ви опиша за тайните стаи и някои от нещата, които може да не са ви споделили, когато сте купили къщата “, изясни Къртни.

В писмото са посочени три " секрети " стаи, както и тайници в камината и всекидневната.
We have secret rooms!?!?

В идващото видео двойката демонстрира цялата къща, с цел да покаже някои от тайните. Под камината, зад панел от огледала, имаше прикрит долап за алкохол, съдържащ остарели спиртни питиета: вино, бира, бърбън и шери.

Освен това банята имаше прикрито подземно пространство, което Къртни назова „ най-страшната стая в къщата “.

„ Мисля, че тук евентуално е имало някаква стая, само че в действителност е просто страховито таванско помещение “, добави тя.
 Намерете, загадка стая, нова къща, обществени медии, алкохол, мазе, таван, укритие в камината, призрачна находка, Зад огледален панел под камината е открит прикрит долап за алкохол. 
Долу тя откри друга загадка стая, която беше много огромна спрямо останалите и двойката не знаеше какво да прави с нея.

Зрителите на TikTok бяха изумени от новия дом на двойката и в мненията споделят, че „ завиждат “ на скорошната им облага.

„ Обичам къщата ти! Това е като лов на богатство! “ — написа един от потребителите.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР